• Kløvervænget 51, 2625 Vallensbæk
  • kirkebaekskolen@ishoj.dk

Melodigrandprix og dimission juni 2016

Alle børn har ret til en god barndom

• Anna Helene Holmbæck den 23-08-2016
    Åbningsarrangement på Kulturskolen

Ishøj Kulturskole slår dørene op til en ny sæson med masser af kreativitet, musik og dans. Hør nærmere og få en musikalsk smagsprøve på husets aktiviteter til et velkomstarrangement for elever og forældre den 21. september kl. 17

Ishøj Kulturskoles leder Poul Rosenbaum byder velkommen til den nye sæson, hvor der bliver mulighed for spørgsmål og samtale om undervisningen samt information om kommende arrangementer på Kulturskolen. Desuden vil man kunne opleve to af Kulturskolens mange sammenspilhold – Strygerteamet og Harblonika.

I denne sæson er der undervisning i mange forskellige fag, instrumenter og sammenspil, billedfag og dans og bevægelse. Der er stadigvæk enkelte ledige pladser at kunne tilmelde sig.

Deltagerbetalingen ligger blandt de laveste i landet, og der kan efter særlige forhold tilbydes friplads. Instrumenter kan lånes gratis, og sammenspil er tillige gratis, hvis man i forvejen er tilmeldt et instrumentfag eller sangundervisning.

Der er gratis adgang til dette arrangement.

For yderligere information se www.ishojkulturskole.dk

Poul Rosenbaum,
    Kulturskoleleder