Forældresvømmeklub

På Kirkebækskolen har vi et rigtig godt varmtvandsbassin. For at eleverne kan benytte bassinet er der en trappe med gelænder. Over bassinet er der en lift, så eleverne kan komme i vandet både liggende og siddende. Vi har også svømmehjælpemidler og en masse dejligt vandlegetøj. Alle klasser har en ugentlig svømmetid.
Elever og andre, der skal benytte skolens bassin, skal bruge særlige ”lækagebadetøj”, så vi i videst muligt omfang kan undgå at forurene vandet.

Der er en forældresvømmeklub, hvor en række forældre har taget initiativ til at mødes hver onsdage mellem kl. 16 og 20. Her kan forældre og medarbejdere på elevernes bosteder svømme. I forældresvømmeklubben er både svømning og det sociale liv i højsædet.

Tovholder for forældresvømmeklubben er Anni Pedersen, mor til Esther i 10.B.