Indskrivning

• Visitation til Kirkebækskolen går altid gennem PPR Ishøj/Vallensbæk.
  • Hvis du ønsker dit barn optaget som elev på skolen, skal du henvende dig til PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) i den kommune, du bor i.
  • Din hjemkommune vil derefter undersøge, om Kirkebækskolen er et velegnet skoletilbud til dit barn, hvorefter de kontakter PPR Ishøj/Vallensbæk, der undersøger, om skolen har plads på det relevante klassetrin.
  • I løbet af processen vil Kirkebækskolen få tilsendt de relevante dokumenter, vi skal bruge, for at kunne rådgive PPR i din kommune om, hvorvidt vores skoletilbud er velegnet til dit barn.
  • Herefter vil de to kommuner foretage selve visitationsproceduren, som ender med en konkret afgørelse af, om dit barn kan optages som elev på skolen.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og aftale et besøg på skolen og få en snak med os. Du er også velkommen, selvom du måske slet ikke er sikker på, at det er Kirkebækskolen, der er dit skolevalg til dig barn.